dimecres, 5 de setembre del 2012

Festa 1r aniversari Infinits Somriures!!!

La nostra associació ja ha fet un any. Com celebrar-ho? Des de Infinits Somriures hem cregut que la millor manera de fer-ho era compartint aquest aniversari amb Sant Cugat, el poble que ens ha vist néixer i començar créixer.

Els objectius d’aquesta celebració, a més de què conegueu a aquest nou integrant de la nostra societat, és que, en un futur proper, Infinits Somriures pugui integrar-se al conjunt d’entitats culturals d’aquesta gran ciutat i poder realitzar projectes conjunts, de tal forma que els nostres usuaris puguin gaudir d’un gran ventall d’activitats amb la finalitat de fomentar la inclusió social.

A aquesta festa d’aniversari d’Infinits Somriures està convidat tota aquella persona que hi vulgui participar. Començarà a las 17.30 hores del dissabte dia 15 de setembre a la plaça del rei de Sant Cugat del Vallès fins a la 01.00 de la matinada, comptant amb la col·laboració d’entitats com el grup de Mediterrània, un grup de percussió, el hip-hop de l'Escola Sant Cugat, els bastoners de la Unió Santcugatenca i un grup d’animació infantil. A més durant tota la celebració hi hauran múltiples tallers per a tots els públics.
A la nit dos actuacions musicals tancaran la celebració de la mà d’Extra-T-Rastres i Esquerda.
A mitja tarda, qui vulgui, per un mòdic preu de 2€ podrà gaudir d’una porció de coca i suc.

Al llarg de tota la festa hi haurà un servei de bar on es serviran entrepans tant freds com calents i begudes; també hi haurà instal·lat un punt d'informació on hi podreu consultar qualsevol dubte sobre la nostre entitat i on podreu adquirir samarretes de l'associació.
Des de Infinits Somriures us convidem a festejar tots junts aquest gran aniversari. Us hi esperem a tots i totes!!!

PD: Properament us farem públic el cartell publicitari de la festa, estigueu atents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada