dijous, 20 de setembre del 2012

Moltes gràcies a tots i totes!!!

Moltes gràcies a tots i totes!!!

Dissabte passat va ser la festa del primer aniversari d'Infinits Somriures i el primer que volem fer és donar-vos les gràcies a tots aquells que vau passar-vos per la celebració en un moment o altre i als qui vau fer, amb la vostra ajuda i col·laboració, que la festa es desenvolupés d'allò més bé.

A continuació us desenvoluparem una mica com va anar la jornada:

Dissabte ben d'hora al matí ens vam organitzar per fer l'última ronda de comerços que ens havien dit que col·laboraven amb nosaltres, per passar-los a recollir el material/menjar que ens donaven. Mentrestant un altre grup de persones, a la Plaça del Rei, ja començaven a muntar tota la infraestructura necessària (carpes, taules, neveres, cartells, els equips tècnics, …) , alhora que els primers curiosos ja s'apropaven a preguntar què s'estava fent allà i que s'hi faria a la tarda.

Una vegada acabada tota aquesta feina, ja era l'hora de dinar, i amb el temps just per dinar, tornàvem a ser a la Plaça disposats a començar la festa del primer aniversari de l'associació.

A les 17:30h va començar la celebració, i els encarregats de trencar el gel varen ser els Bastoners de Sant Cugat, que amb els seus balls i música van cridar l'atenció de molta gent que passava per allà i que es van unir a la festa .
Seguidament una colla de nens petits dels Castellers de Sant Cugat es van organitzar per espontàniament crear un castell al bell mig de la Plaça, la sorpresa va ser quan l'enxeneta, quan va ser a dalt, va desplegar una samarreta d'Infinits Somriures. Tot el públic va quedar meravellat.
 

A continuació, vora les 18h, vàrem començar a servir el berenar a tots els assistents que així ho van voler. Alhora també es van iniciar els tallers (enganxar retalls al logo, pintar una pancarta, i pintar cares) on hi va haver una elevada afluència d'infants que volien participar-hi.
En una part de la plaça es va iniciar una demostració de boccia (un esport paralímpic similar a la petanca) a càrrec de Veronica Pamies i Pedro Cordero (esportistes paralímpics), amb la col·laboració de Miquel Guerrero. El públic va observar atentament de què es tractava aquest esport i com es desenvolupava el partit.
Una vegada finalitzat el partit de boccia va ser el torn de l'animació Infantil, els més petits ( i d'altres que no ho eren tant) van poder gaudir d'un espectacle dirigit a ells i on no hi va faltar el toc d'humor i la diversió.

A les 19:30h va ser el torn de l'actuació de hip-hop a càrrec de l'Escola Sant Cugat, que va encisar al públic assistent amb diverses peces de ball d'un alt nivell i ritme que van fer que a més d'un li vinguessin ganes de ballar una estona.

A les 20:15h va començar l'actuació del Grup Medirerrània, que amb el seus balls tradicionals, plens d'emocions i història van transportar a tots els espectadors a una altra època, quedant així meravellats per la subtilesa dels balls.

Quan aquesta actuació va haver acabat, el grup de percussió santcugatenca, els Batubotobadellers, van prendre la plaça per posar-hi ritme i música convidant així a tothom a moure el cos per una estona.

Els concerts van començar a les 21:15h, quan Extra-T Rastes va pujar dalt l'escenari per fer-nos gaudir i ballar a tots amb la seva música distesa i festiva que anava des de temes versionats fins a cançons propies.

Seguidament era el torn del grup de música santcugatenc Esquerda, però aquests no vàren poder actuar degut a les angines del cantant; malgrat això, ells mateixos es van encarregar de contactar a algú perquè els suplís. L'encarregat de fer-ho va ser Dani Pulmón que va deixar sorpresa a tota la gent de la Plaça amb la seva actuació de beatbox i es tancaven així els actes de celebració de la festa del primer aniversari de l'associació Ifinits Somriures.

Per acabar aquesta entrada volem agrair de nou a totes les persones que dissabte passat varen assistir, en algun moment o altre de la jornada, a la festa del primer aniversari de l'associació a la Plaça del Rei.
Així com també a tots els familiars i als voluntaris i voluntàries que ens van ajudar a dinamitzar i poder desenvolupar correctament totes les activitats programades.
No voldríem però oblidar-nos de totes les entitats que van col·laborar desinteressadament (Bastoners de Sant Cugat, Escola Sant Cugat, Grup Mediterrània, Batubotobadallers i l'actuació espontània dels Gausacs), als concerts oferts per Extra-T Rastes, Dani Pulmón i al grup Esquerda, que tot i no poder actuar finalment es va encarregar de buscar-nos un substitut.
A l'Ajuntament de Sant Cugat per concedir-nos els permisos i el material necessari.
A Marta Canas, Esther Madrona i Bernat Picornell per la seva col·laboració.

Finalment donar les gràcies a tots els comerços que de manera altruista ens han fet les seves aportacions: Milan, Granini, papereria Planes, papereria Arpali, papereria Paperisnki, pastisseria La Lionesa, Forn Central, Xarcuteria Paez, carnisseria Sagarra, xarcuteria Griful, forn Serrajordia, Forn de pa M. Valls, supermercat Condis C. Colon i forn Vallespà.

Moltes gràcies a tots i totes!!!

Des de l'associació Infinits Somriures seguirem treballant per millorar dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada