dijous, 27 de setembre del 2012

7é Open de Boccia Guadalajara

EL passat cap de setmana va tenir lloc el Open de Boccia de Guadalajara i Infinits Somriures hi va assistir amb la participació d'una de les seves integrants de boccia, l'esportista Malena Escartín, de la categoria BC3.

Vàrem sortir de Sant Cugat el divendres al migdia i cap al vespre ja ens trobàvem a Guadalajara.
Allà, a l'hotel vam trobar amb la resta de participants de Catalunya, pertanyents al Club de Boccia 360º, en Benito i l'Aleix.

A la nit, en Juanma, l'organitzador del torneig, ens va conduir cap a un restaurant de la ciutat on vam sopar juntament amb altres esportistes participants al torneig i els seus respectius entrenadors i auxiliars.

Al finalitzar el sopar tots retornàrem a l'hotel per tal de descansar i agafar forces de cara a la jornada de l'endemà.

L'endemà ben d'hora, havent esmorzat marxarem cap al pavelló on es va disputar l'Open. Després de dues franges de partits va ser l'hora de que la Malena debutés com a esportista d'Infinits Somriures, i ho va fer de la millor manera possible, amb victòria.

Aquesta victòria li donà dret a passar a la següent eliminatòria, allà va topar-se amb un contrincant molt fort i no va poder assolir la victòria, malgrat això va desplegar un molt bon joc i una molt bona connexió amb el seu auxiliar.

L'Open finalitzà a la tarda, vora les 20h, moment en que vam iniciar la nostra tornada cap a Sant Cugat, amb bones sensacions, les piles ben carregades de cara a aquesta nova temporada i les ganes de seguir millorant en boccia 100% activades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada