dilluns, 10 de setembre del 2012

Secció esportiva de l'associació: Boccia

Bon dia!!! 


Com potser ja sabeu, i sinó us ho expliquem ara, l'associació obre de cara a aquest nou curs 2012-2013 una secció esportiva on s'hi practicarà l'esport de la boccia (un esport apte per persones amb alt grau de discapacitat física).

Hem presentat el projecte a un "concurs" organitzat per Honda per tal d'aconseguir algun tipus d'ajut econòmica amb la finalitat de poder desenvolupar plenament aquest nou projecte. Per poder optar a aconseguir el premi que dona Honda hem d'aconseguir que el major nombre possible de persones voti el nostre projecte a aquesta web 
http://www.hondatuproyectonuestroproyecto.com/sumate_detalle.php?id=265 . Tan sols s'ha d'entrat i clickar a dalt a la dreta el requadre vermell on diu "Súmate", allà omplir el que demana, seguidament accedir al correu que s'ha facilitat al omplir les dades i clickar a "aprobar" i així queda finalitzat el procés de votació.

IMPORTANT: És molt possible (sobretot si es té un compte de correu Hotmail) que el mail de validació hagi anat a parar a la carpeta de correu no desitjat/correu brossa, comproveu-ho si veieu que el mail us triga en arribar!


Us estarem molt agraïts per la vostre col·laboració en fer que el nombre de vots augmenti.

Moltes gràcies
! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada