dijous, 27 de febrer del 2014

Cap d'any Xinès

Passades sis setmanes del cap d'any a Catalunya, ens van convidar, des de l'InOut, a celebrar l'any nou xinès.


Vam arribar allà a dos quarts de vuit, vam pujar a les habitacions a fer els llits i deixar les maletes, i quan ens van avisar ja vam baixar a sopar.


Un menjador decorat amb aires xinesos ens rebia. Abans de sopar, hi havia espectacle; Una noia cantant, que després va fer-se una foto amb nosaltres, al costat del Marc Guti, un noi al piano, un drac que gairebé treia foc per la boca, tres o quatre coreògrafs, i bengales i fonts fora del menjador per fer esclatar l'any.

Seguidament, ens van fer entrar altra vegada, i ja asseguts, els cambrers començaven a portar refrescs, primers plats, segons plats. Tot era boníssim i amb uns gustos molt
peculiars!

Després d'un sopar tan esplèndid, i com no podia ser d'altra manera, vam baixar el sopar ballant al ritme de la música, amb un altre grup que hi havia a l’alberg. Vam fer nous amics i tot!

Després d'una bona estona de ball, quan ja fèiem cara de cansats, vam pujar a les habitacions a dormir.



L'endemà, havent esmorzat, ens vam dividir en dos grups; uns, buscàvem els hotels on ens agradaria anar a l'estiu, mentre els altres es dedicaven a pensar les activitats que voldríem fer llavors. Arribada l’hora de marxar, poc a poc els pares ens venien a buscar. Quin cap de setmana més especial!!

                                                                                                                            Mar Gordó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada