dissabte, 4 de gener del 2014

CASALS DE NADAL!


Després d’un trimestre atrafegat per l’arribada de nois nous a l’associació, tornem a escriure al blog, i ho fem explicant els nostres Casals de Nadal.

El primer dia, aprofitant que començaven les festes nadalenques, vam anar a visitar la fira de Santa Llúcia, i vam poder veure també la catedral. Després, vam anar a dinar a la casa de cultura, on ens han acollit molt bé durant els casals. A la tarda, vam decorar uns marcs, que vam omplir amb una foto que ens agradava. 


El segon dia, l’Andreu i la Rebeca van anar, acompanyats de tres monitors, a comprar xurros amb xocolata per tothom; ens vam posar les botes!! Després, per baixar els xurros, hem anat a fer un tomb per Sant Cugat, i uns quants, vam anar al súper a comprar els ingredients necessaris per fer un bon taller. Havent dinat, i encara amb els polvorons de la mare de l’Oleguer, i les rosquilles de la mare de la Rebeca a la boca, vam fer un mousse de llimona, que ens vam menjar per berenar; que bo era!! 


Ja ben entrats als casals, el tercer dia vam anar a les piscines de Sant Cugat, i que bé que ens ho vam passar! Però com ens vam cansar... havíem de recarregar les piles. Abans d’arribar a la casa de cultura, vam seure a la terrasseta d’un bar a fer unes braves! A la tarda, vam estar escoltant música i cantant!!





  Gairebé a tocar del cap d’any, el dia 30 vam passar, la primera part del matí jugant a diversos jocs de taula, i cap a les 11, vam anar a un taller d’estels a la mateixa casa de cultura. Van quedar molt xulos! Després del taller, vam veure la pel·lícula de Mamma Mía, i ja vam anar a dinar. A la tarda, vam anar a prendre un cacaolat calent a la Plaça del Rei. 





Va arribar el dia de cap d’any, un dia que per alguns, va ser molt cansat. Al matí vam agafar el tren cap a Sabadell, vam passejar per allà, i vam veure fins i tot l’ajuntament! Al arribar a Sant Cugat altra vegada, vam dinar, i vam menjar un postres boníssim que va portar la mare de la Rebeca; pastís de formatge!! A la tarda, vam anar a prendre un cacaolat, l’últim de l’any segurament. Llavors, la Male, l’Andreu i l’Emilio van anar a córrer la Sant Silvestre! Segur que ho van fer súper bé!



El dia 2, que per mala sort havien caigut malalts tres dels nois, vam fer un taller de reciclatge al matí, i vam fer un vaixell, un castell i unes ulleres. A la tarda, vam anar a prendre un batut boníssim, i vam anar a veure la fira de Reis!




I dia 3, l’últim dia! La mare de l’Andreu ens va fer arribar un tortell de Reis boníssim que ens vam menjar per esmorzar. Els tres malalts encara eren a casa, però ens vam divertir molt altra vegada a les piscines. Com no podia ser d’altra manera, vam recuperar forces amb unes braves. Per acabar els casals, hem berenat una mica!! 


Quins casals més fantàstics hem tingut!! 

Mar Gordó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada