dimecres, 6 de febrer del 2013

Rues de Gener!!!

Aquest passat més de gener hem anat de rues: el dia 5 de gener vàrem anar a veure i seguir la cavalcada de reis pels carrers de Sant Cugat i el dia 20 de gener la rua de Sant Antoni.

En la cavalcada de reis vàrem poder veure passar els Reis Mags per tres punts estratègics diferents, seguits de les seves carrosses i les d'altres participants a la cavalcada. Una vegada els havíem vist passar pel primer punt vàrem berenar, i després amb les forces recarregades vàrem anar a situar-nos en els altres punts per veure'ls passar de nou i amb millor visibilitat i proximitat. Ens van agradar molt diverses carrosses entre d'ells les dels tres reis i la dels Bastoners de Sant Cugat perquè havien reproduït el Monestir de Sant Cugat.


El dia 20 de gener vam anar a veure la rua de Sant Antoni pel matí. Primer de tot vàrem veure passar totes les carrosses i carros, principalment de cavalls, per la plaça Quatre Cantons. Seguidament vàrem a fer un bon esmorzar en una terrassa, ja que el sol acompanyava. Després d'haver recarregat piles ens vam dirigir cap a la Plaça Octavià i allà vam tornar a veure passar tota la rua de nou, aquesta vegada amb molta més gent al voltant ja que ens trobàvem en el punt més cèntric de Sant Cugat.


Ah, per cert, en totes dues rues vam recollir un munt de caramels que haurem de dosificar quan ens els mengem o acabarem amb un bon empatx!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada