dimecres, 6 de febrer del 2013

Respir 2 i 3 de febrer

Aquest passat cap de setmana hem realitzat el respir pertinent al mes de febrer i ens ho hem passat d'allò més bé.

Dissabte, després d'haver arribat i haver deixat les nostres coses a l'alberg vàrem marxar direcció Barcelona amb els Ferrocarrils. Una vegada vam arribar allà vàrem dinar aprofitant el solet que feia i seguidament vam entrar al Museu de la Xocolata. Que bé que vam estar allà, vàrem fer un taller en el qual vam poder dibuixar i escriure amb xocolata i també vàrem realitzar unes casetes de xocolata que després ens vam poder emportar a casa. Després d'acabar de fer una volta pel museu vam tornar cap a buscar el tren i tornar cap a l'alberg. Una vegada allà, després d'haver-nos dutxat i haver estat jugant al dominó, a altres jocs de taula vàrem preparar el sopar i havent sopat vàrem anar a dormir, ja que després d'haver passat tot el dia per Barcelona estàvem força cansats.

L'endemà, ja diumenge, després de llevar-nos, vam anar a esmorzar i seguidament vàrem recollir les habitacions. Havent-ho deixat tot ben endreçat vam posar-nos a fer un taller de màscares. En una cartolina que ja tenia forma d'antifaç vam pintar i dibuixar tots aquells detalls que vàrem voler per tal de personalitzar la nostra màscara i poder-la lluir amb orgull per carnaval. Ens van quedar molt originals i acolorides totes elles. Després vàrem estar preparant la pasta per dinar i després d'haver dinat, vam posar la pel·lícula d'Atlantis, que feia dies que la volíem veure. Després vàrem fer diversos jocs de taula entre tots i vàrem berenar, seguidament mentre esperàvem a que ens vinguessin a recollir vàrem estar jugant i veient les fotografies d'aquest respir i d'altres d'anteriors.

Va ser un respir molt dolç pel que fa al museu de la xocolata i ple de colors en motiu de les preparacions per carnaval.

Ja tenim ganes de que arribi el proper!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada