dissabte, 25 d’agost del 2012

Respir 14 i 15 de Juliol

Bona tarda a tots i totes!!!

El cap de setmana del 14 i 15 de Juliol vàrem fer el nostre últim respir del curs i com ja ve essent costum, va tenir lloc a l'alberg InOut, al Baixador de Vallvidrera.

Va ser un cap de setmana on vàrem gaudir a fons de la piscina de l'alberg ja que feia una calor ben típica de l'estiu. Vam estar-nos una bona estona banyant-nos i també fent jocs d'aigua i diverses activitats, tant dissabte al matí i migdia, com també el diumenge al matí. 

Dissabte al matí, a més, el dedicàrem a fer diversos jocs de taula, com el domino, l'uno, puzzles, etc.
La tarda del dissabte va ser molt important ja que vàrem menjar un deliciós pastís que havia fet una de les monitores i vam estrenar el nostre nou projector per passar una agradable estona fent karaoke amb les cançons que més ens agraden. Havent sopat, vàrem seguir fent ús del nostre nou projector per veure una de les pel·lícules que més ens agrada a tots: Madagascar. Va ser una molt bona vetllada, ja que la pel·lícula era d'allò més entretinguda i divertida i la vàrem acompanyar d'unes bones crispetes. Entre el projector i les crispetes semblava que estiguéssim al cinema!!!

Diumenge, després de la piscina i d'haver dinar, vàrem fer algun joc de taula però de seguida vam passar a fer una taller de fang que va resultar ser d'allò més productiu. Cadascú va poder treure la seva "vena" artística fent diferents figuretes de fang. Una vegada es van haver assecat tothom les va pintar com li va semblar més adient per tal que estiguessin ben maques. Un cop acabades, ja estaven llestes per regalar-les a qui més volguéssim. Després vam fer jocs de taula fins que va ser l'hora de tornar cadascú a casa seva. 

Així vam donar per acabats els respirs d'aquest curs, però estem carregats d'energia per afrontar els que vindran el curs vinent!
El primer d'ells serà el cap de setmana del 8 i 9 de setembre, us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada