diumenge, 25 d’agost del 2013

Vacances d'estiu


Aquest any les vacances d’estiu les hem passat a Platja d’Aro, al càmping Resort Valldaro.
Un càmping magnífic amb unes instal·lacions totalment adaptades pels qui anàvem amb la nostra pròpia cadira. El recinte comptava amb varies piscines on poder gaudir d’un bany i sufocar el calor que passàvem durant el dia. A més, cada nit comptàvem amb un espectacle dut a terme pel grup d’animació del propi càmping, com ara nit de discoteca, un espectacle pels més menuts que s’allotjaven o bé nits de bingo. A més els bungalows on dormíem comptaven amb uns espais on podíem fer els nostres àpats en conjunt i on hi petàvem la xerrada i fins i tot teníem aire condicionat dins dels bungalows, per a què no patíssim calor. En definitiva, un càmping genial per a gaudir dels set dies que hi vam passar. 


Les vacances d’aquest any van ser molt mogudes, no paràvem en tot el dia de fer coses i de visitar-ne d’altres. La primera visita que vàrem realitzar va ser al poble de Castell d’Aro, situat molt a prop del càmping. Allà vam visitar el mercat del Vi i Formatge, un mercat situat just al bell mig del poble.  Un altre dia vam anar a visitar el museu de la Nina, al casc antic de Castell d’Aro, aquest museu comptava amb tot tipus de nines de totes les mides i èpoques. Ens va sorprendre veure un recull de tantes nines de tants orígens diferents i tan boniques. 


Finalment, també vam tenir temps per a realitzar tallers, entre ells tintar samarretes, fer figures de fang i fer un àlbum amb les nostres fotografies preferides de les vacances per a poder-les mostrar als amics/gues i familiars. 


Ens ho vam passar genial, esperem amb molta il·lusió les pròximes vacances, per acabar, voldríem agrair al Manu Guix i al Pim-Pam-Pum, les seves aportacions per tal de facilitar el preu a les nostres famílies i així poder gaudir d’una setmana fantàstica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada