dimecres, 24 d’octubre del 2012

Respir 20 i 21 d'octubre

El passat cap de setmana va tenir lloc el nostre respir pertinent al mes d'octubre. 

Degut a la pluja la nostre programació es va veure un pèl afectada, però això no ens va importar ja que va ser un respir genial.
Dissabte al matí mentre tots acabàvem d'arribar vàrem fer jocs de taula per començar-nos a activar, una vegada ja hi érem tots vam passar a fer un taller de punts de llibre. Però no us penseu que eren punts de llibre normals i corrents, no no, eren punts de llibre naturals; vam agafar fulles i flors seques del terra de la muntanya i les vàrem enganxar en una cartolina que prèviament havia estat tallada en forma de punt de llibre. A més, a part de les fulles i flors, cadascú va poder pintar, dibuixar i/o escriure tot allò que va voler per acabar de decorar el punt. Havent acabat, vàrem folrar-lo amb plàstic protector transparent per tal que el punt de llibre duri quan més temps millor.
En acabat vàrem anar a dinar i seguidament vam tenir una estona per descansar i relaxar-nos.
A la tarda va ser molt divertit, ja que vam celebrar l'aniversari de l'Andreu, que aquesta setmana ha fet divuit anys i volíem celebrar-ho amb ell; vam ballar, menjar pastís i fer diversos jocs tots junts per tal de passar una bona tarda tots plegats en un ambient festiu.

Ja a la nit, després de sopar, vàrem veure i animar la segona part del partit del Deportivo-FCBarcleona, que finalment i segur que gràcies als nostres ànims, va guanyar el Barça.

Diumenge al matí, havent esmorzat, no vàrem poder fer l'excursió que teníem prevista degut a la pluja que havia caigut el dia anterior i que havia deixat tots els camins enfangats. Així doncs, vàrem veureu una pel·lícula i després vàrem fer una mica de música tots junts. Havent dinat vàrem fer diversos jocs de taula, i també decoràrem un pastís per berenar. Cap a mitja tarda ja ens van venir a buscar a tots i cadascú va marxar cap a casa seva, amb la sensació d'haver passat un molt bon cap de setmana i d'haver fet un munt de coses.

Segur que el respir de novembre serà igual de fantàstic o fins i tot més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada